Csepp a tengerből – kihelyezett workshop

Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, úgy két egyforma generációváltás sincs. Ebből következik, hogy ennek az útnak az elején nem lehet megmondani, mennyi ideig fog tartani, pontosan mikor, mi fog történni. Ahhoz azonban, hogy útközben még jól is érezzük magunkat fontos, hogy az elején kötelezettségmentesen meg tudjuk ismerni egymást. A család minket, mi pedig a családot és a vállalkozást.

A közös együttműködés első fázisa, azaz a kétnapos együtt gondolkodás fő célja a cég jelenlegi helyzetének magasszintű megértése, egymás kölcsönös megismerése. Ez a két nap egy csepp a tengerből: ahogy a csepp is magában hordozza a tenger összes minőségét, úgy ez a két nap is nagyon részletes képet ad arról, mire számíthatnak a tulajdonosok, kapcsolódó családtagok egy lehetséges együttműködési folyamatban.

Bár a közös munkához nem kell hosszú távú szerződést aláírnia a családnak, mégis fontosnak tartjuk, hogy ebben a két napban nyomás nélkül, szabadon tudják felmérni, szeretnének-e a csapatunkkal tovább dolgozni. Ezzel párhuzamosan természetesen mi is megismerkedünk a családdal, a céges kapcsolódásokkal, megérezzük a motivációkat és az elköteleződés mértékét. Mindkét fél számára kiderül, működik-e a kémia. Mivel ez egy bizalmi kapcsolat, ennek hiányában elmarad a siker!

A résztvevők közben elmondhatják a gondolataikat, véleményüket, aggályaikat a felmerülő témákról, mi – a generációváltás segítői – pedig megismerjük a kiinduló állapotot. Ez a két nap továbbá mindkét fél részére döntéselőkészítő szerepet is betölt a második fázis, azaz a helyzetelemzés elindításához, amelyre a két napot követően tudunk pontos ajánlatot adni.

Ez a workshop Önnek szól, ha már a saját bőrén érzi, hogy a generációváltás Önt is érinti.
Nincs oka tovább halogatni! Tegye meg az első lépést, ha látni szeretné, hogy fog alakulni családi vállalkozásuk generációváltása!

A két nap tematikáját előzetes egyeztetés után fogjuk a családjára, cégére szabni.

Ügyfeleink mondták

„Nehéz és egyben felemelő is kimondanom: többet tanultam a cégemről ebben a két napban, mint az elmúlt tizenöt évben.” Á. Zoltán

„Jó és biztonságos érzés volt szakemberek segítségével végignézni a céges dolgokat, egyben tükröt, visszajelzést kapni.” – H. Emese

„Megerősítést kaptam abban, hogy érdemes volt belevágni, és jó adag energiát is kaptam a folytatáshoz.” – L. András

„Kimondásra került az a valóság, amit belül talán mindannyiunk sejtett, de mindenkinek más képe volt róla, és másképp hatott rá. Az első nap végén nekem már sajgott a fejem a számtalan nézőponttól. Döbbenet, hogy mennyire más ezeket így mindenkitől egyszerre hallani, olvasni.” – Sz. Mária

Jelentkezzen most, hogy gördülékeny legyen vállalkozása generációváltása!